Soleil intensif


Zoals voor zoveel dingen geldt, overal waar ‘te’ voor staat is niet goed, dus ook te veel zon is niet goed. Dat heeft te maken met de UV-straling die verbranding van de huid kan veroorzaken. Ongeacht welke factor u gebruikt, het blijft noodzakelijk om zich om de 2 uur opnieuw in te smeren.

 

Er zijn drie verschillende soorten UV-straling. UVA, UVB en UVC.

 

Het zonlicht dat onze aarde bereikt bestaat voor ongeveer 95% procent uit UVA-straling. Je verbrandt er niet door, maar het dringt wel diep door in je huid, waar het schade aanricht aan je DNA. UVA zorgt er ook voor dat je huid veroudert.

 

UVB is de variant die ervoor zorgt dat je huid verbrandt als je je niet goed beschermt tegen de zon. Het zorgt ook voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine zorgt samen met calcium voor sterke botten.

 

Tot slot is er UVC. Deze variant bereikt de aarde gelukkig niet. Het is de meest schadelijke van de drie.


Sun protection factor 50+

Deze gezichtscrème geeft een zeer hoge bescherming tegen schadelijke UB-A en UV-B stralen. Naast de hydraterende en verzorgende werking gaat deze zonnecrème ook huidveroudering tegen.

€ 20,50

€ 10,25

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 dagen

Sun protecrion factor 20 (invisible spray)

Deze zonnespray is geschikt voor elk huidtype en geeft bescherming tegen de zon zonder het bruiningsproces te vertragen. Het is een transparante spray die niet plakt en snel intrekt. Met name de eerste dagen in de zon regelmatig aanbrengen.

€ 23,50

€ 11,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 dagen

Sun protection factor 30 (invisible spray)

Deze zonnespray is geschikt voor elk huidtype en geeft een hoge bescherming tegen de zon zonder het bruiningsproces te vertragen. Het is een transparante spray die niet plakt en snel intrekt. Met name de eerste dagen in de zon regelmatig aanbrengen.

€ 25,00

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 dagen

Sun protection factor 30 (milk)

De zonnemilk is geschikt voor ieder huidtype en geeft hoge bescherming zonder het bruiningsproces te vertragen. Met name tijdens de eerste dagen in de zon de milk regelmatig aanbrengen.

€ 22,50

€ 11,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 dagen

Aftersun

Een hydraterende en voedende milk voor gezicht en lichaam. Deze verzachtende milk voor na het zonnen, fixeert de bruining en maakt de huid stralend. Voorkomt uitdrogen en vervellen van de huid. Aanbrengen op gezicht en lichaam na elk zonnebad.

€ 16,90

€ 8,45

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 dagen